Over a3o 

a3o is een bureau voor advies, ondersteuning en opleiding inzake organisatie-ontwikkeling. De aangeboden dienstverlening is specifiek gericht op openbare besturen en non-profitorganisaties.

De ontwikkeling van de organisatie, specifiek bij lokale besturen, is ons expertisedomein. We hebben er onze missie van gemaakt. Wij kunnen op dit terrein ruime ervaring aanbieden.

Voor ik in 2010 a3o oprichtte, werkte ik 15 jaar in een leidinggevende functie bij een lokaal bestuur, waarvan 9 jaar als lid van het managementteam.

Mijn loopbaan begon bij de stad Vilvoorde als diensthoofd van de dienst Preventie. Vanuit die functie werd ik lid van het directiecomité van de pilootpolitiezone VIMA en werkte vervolgens als projectmedewerker bij VVSG tijdens de opstart van de politiehervorming.

In 2001 werd ik lid van het managementteam van de stad Vilvoorde, waar ik verantwoordelijk was voor de aansturing van 10 diensten. Daarnaast stond ik in voor het uitbouwen van de beleids– en beheercyclus, procesmanagement, het organisatiebeheerssysteem, diverse informatiseringsprojecten en trajecten naar efficiëntieverbetering.

Medewerkers en partners van a3o worden geselecteerd specifiek op hun praktijkervaring met lokale besturen. Daardoor kunnen wij letterlijk uw taal spreken en met u meedenken.

Bart Kaesemans

Zaakvoerder


Steeds beter door kennis en ervaring! 

a3o heeft als leidmotief: “Steeds beter door kennis en ervaring!”. a3o streeft er naar om als dienstverlener steeds het beste aan te leveren, vanuit permanente kennis– en ervaringsuitbouw. Wij houden onze kennis permanent op peil door opleiding en studie. Ervaringen uit trajecten wisselen we intern op permanente basis uit.

En evenzeer is het voor a3o een streven om klanten te helpen om als organisatie ‘steeds beter’ te worden doorheen het aanreiken van kennis en het opdoen van ervaring.